Kevytvenejaosto järjesti maaliskuussa kahtena peräkkäisenä torstaina kisa-illat verkossa. Jaoston puheenjohtajan Kari Nyqvistin johdolla tähdättiin ihka ensimmäiseen purjehduskisaan ja iltojen aikana tuli jo hiukan kisanneille hyvää kertausta tulevaa kautta varten. Valmistautuminen kisaan ja itse ratakisan ”purjehtiminen” sai kiitosta osallistujilta ja iltojen esitysmateriaaleista syntyikin mainio opas aloitteleville kilpapurjehtijoille. Keskustelua syntyi myös mukavasti iltojen aikana. BSF kiittää Karia opettavaisista luennoista sekä kaikkia mukana olleita aktiivisesta keskustelusta.

Luentoaineiston saat tästä: https://bsf.fi/wp-content/uploads/2021/03/Kisailta_opetusmateriaali.pdf

Luentosarja päättyy tältä keväältä tähän ja seuraavaksi talkoillaan 606-veneiden kunnostuksen merkeissä Kallossa.
Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin ”BSF Kevytvenelaivue” whatsapp-ryhmässä. Ryhmään pääsee mukaan laittamalla viestin Karille.
Jos kevytveneily kiinnostaa, niin tule rohkeasti mukaan toimintaan.

Lisätietoa
kevytvenejaoston puheenjohtaja
Kari Nyqvistiltä
P. 040 668 8350