Purjehdus ja veneily

 

BSF:n jaostot kehittävät purjehdus- ja veneilytoimintaa. Tutustu eri lajeihin ja kysy lisää kunkin toimikunnan yhteyshenkilöltä.

Toimintaa veneilyn hyväksi

 

Kevytveneet

Kevytvenejaosto tarjoaa purjehduskokemuksia aikuisille ja vasta-alkajille. Harjoittelemme kesäkuukausina viikoittain säiden salliessa.

BSF:n kevytveneilijöistä löytyy muun muassa aktiivisia 505, 2.4 mR, Vikla ja Finnjolla purjehtijoita. Seuralla on myös Laser, jota jäsenet voivat lainata. Kevytvenelaivue huolehtii myös seuran 606 -kevytköliveneistä. Veneet ovat aktiivisesti mukana tiistaiharjoituksissa koulutusveneinä sekä jäsenten lainattavissa. Nuoretkin pääsevät harrastamaan kevytveneilyä. Katso lisää junioreille suunnatusta toiminnasta. 

Osa jaoston purjehtijoista kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kevytvenepurjehdus sopii kuitenkin kaikille ja kilpaileminen on vain yksi osa sitä. Harjoituksiin on tervetullut, vaikkei olisi aikomustakaan osallistua kilpailuihin.

 

Harjoitukset Kallossa tiistaisin

Joka tiistai toukokuusta syyskuun loppuun saakka harjoitellaan purjehdusta Kallossa klo 17.00 alkaen. Harjoitusten kesto on kelistä riippuen n. 2,5 tuntia. Jaostolla on whatsapp-ryhmä, jossa sovitaan harjoituksista. Ryhmään voi ilmoittautua mukaan laittamalla viestiä Karille.

Lisätiedot
Kari Nyqvist, jaoston puheenjohtaja, 040 668 8350, karitapani.nyqvist@gmail.com

 

Innostu purjehduksesta

Seuran Facebook, Instagram ja oma kuvagalleria on täynnä upeita purjehdusvideoita ja -kuvia.

 

Ohjeita 606-veneiden lainaamiseen ja käyttöön

Katso lisää Lainaveneistä.
Ennen lainaamista perehdy sivulta löytyvään käyttö- ja turvallisuusohjeeseen sekä katso opastusvideo veneen nostosta ja laskusta.

 

Tutustu kilpailutoimintaan

Luokkaliittojen sivuilta löydät hyödyllistä kilpailutietoa.

Suomen Viklaliitto ry
Finn Finland
Suomen Laserliitto
Suomen 606-liitto

 

Köliveneet

Kölivenejaosto järjestää harrastusmahdollisuuksia, koulutusta ja messumatkoja. Se myös tukee jäsenten osallistumista eri luokkien kilpailuihin.

Kölivenetoimikunnan yhteyshenkilöt
Jarmo Viitala, puheenjohtaja
Jouko Lindberg, varapuheenjohtaja

 

Moottoriveneet

Moottorivenejaosto järjestää koulutusta, messumatkoja ja osallistuu seuran eri tapahtumiin. Purjehduskilpailuissa jaosto vastaa tukitoiminnasta, kuten tuomariston veneistä.

Moottorivenetoimikunnan yhteyshenkilöt
Vesa Alanko
, puheenjohtaja
Mikko Levola, varapuheenjohtaja

 

Naispurjehdus

Kasvavassa suosiossa oleva naispurjehdusjaosto kehittää seuran naisjäsenten purjehdus- ja veneilytaitoja.

Naispurjehdusjaoston yhteyshenkilöt
Kirsi Sävelä
, puheenjohtaja
Päivi Sjöholm, varapuheenjohtaja