Junioripurjehduskoulu

 

Kasvatamme uusia purjehtijoita. BSF järjestää lapsille ja nuorille vuosittain suositun juniorileirin, jossa opetetaan purjehdusta ja tarjotaan purjehduselämyksiä. Junioritoimintaan kuuluvat kaikille avoimet purjehdusharjoitukset ja koulutukset.

Junioreille harrastusta ja leirejä

Junioripurjehdus tarjoaa purjehdusopetusta ja turvallista vesillä oloa lapsille ja nuorille, erityisesti vasta-alkajille ja kokeneemmillekin. Harjoittelemme kesäkuukausina viikoittain säiden salliessa. Pääpaino junioreilla on Optimistijolla-luokassa. ”optari”, on juniorikevytvene, jollaa voi purjehtia noin 7-8 -vuotiaasta aina 15-vuotiaaksi saakka tai kunnes purjehtija alkaa saavuttaa noin 60 kilon painon.
Harrastuksen aloittaessasi et tarvitse omaa jollaa, vaan seuralla on Optareita joilla harjoittelu tapahtuu. Voit luonnollisesti  käyttää myös omaa jollaasi harjoituksissa.
Lisäksi joukossa on muun muassa neljä 606:sta, joka on kahden tai kolmen hengen purjehdittava kölivene. Veneet ovat helposti hallittavia, jollamaisesti käyttäytyviä ja nautinnollisia purjehtia. Kölipainon ansiosta vene on erittäin vakaa ja turvallinen.
Lisäksi on Finn- ja OK-jollat joita nuorilla on mahdollista päästä purjehtimaan. Seuralla on myös Laser, jota jäsenet voivat lainata. Järjestämme myös purjehduskilpailuja. Harjoituksiin on tervetullut, vaikkei olisi aikomustakaan osallistua kilpailuihin.

Harjoitukset Kallossa tiistaisin
Joka tiistai kesäkuusta syyskuun loppuun saakka harjoitellaan purjehdusta Kallossa klo 17.30 alkaen. Harjoitusten kesto kelistä riippuen n. 2 tuntia. Jaostolla on whatsapp-ryhmä, jossa sovitaan harjoituksista. Ryhmään voi ilmoittautua mukaan laittamalla viestiä Jyrkille. Lisätiedot, ota yhteyttä Junioripäällikkö Jyrki Laine, 040 540 2001, jyrki.laine@yyterinsinappi.fi

Junioripurjehdusleiri
Lapsille ja nuorille järjestetään vuosittain suosittu juniorileiri, jossa opetetaan purjehdusta ja tarjotaan purjehduselämyksiä. Junioritoimintaan kuuluvat kaikille avoimet purjehdusharjoitukset ja koulutukset. Mukaan junnutoimintaan lukeutuvat BSF Racing Teamin toimintamallin kehittäminen, kevytvenepurjehduksen kilpailutoiminnan edistäminen ja muut merenkulkuun liittyvät aktiviteetit.

BSFn perinteinen junioripurjehdusleiri Katavamaalla 28.6.-1.7.2022.
Lue leirikirje tästä. Leirille ilmoittautuminen 16.5. mennessä. Ilmoittautumislinkki on nyt avattu,
ilmoittaudu tästä linkistä.
Lisätiedot:
leiripäällikkö Juha Mäkinen, p. 050 528 7509, juha.makinen@dnainternet.net.
junioripäällikkö Jyrki Laine, p. 040 540 2001, jyrki.laine@yyterinsinappi.fi

Purjehduksen yläkoululeiritys 

Purjehduksen yläkoululeiritys käynnistyy jälleen marraskuussa ja haku on nyt auki! Mukaan voivat hakea
yläkoululaiset 7.-9.-luokan opiskelijat, jotka ovat mukana tavoitteellisessa kilpaurheilussa.

Yläkoululeiritys toteutetaan yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston, urheiluakatemioiden sekä SPV:n kanssa. Leiritys koostuu kahdesta viiden vuorokauden leiristä sekä yhdestä kahden vuorokauden lajileiristä. Leirit järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla.
Tulevan lukuvuoden leirit järjestetään:
pe-ti 18.-22.11.2022
pe-ti 10.-14.3.2023
ke-to 19-20.4.2023

Leirityksen ”Kasva urheilijaksi” -sisällöt ovat rakennettu tukemaan nuoren urheilijan kokonaisvaltaista kehitystä. Viiden vuorokauden leirit sisältävät lajitaito-osuuksia, motoristen perustaitojen, fyysisten ominaisuuksien sekä elämäntaitojen (arjenhallinta, psyykkinen valmennus, ravinto ja lepo) kokonaisuuksia. Lajileirin painopiste on lajitaitojen puolella. Olennaisena osana yläkoululeiritystä on myös koulunkäynnin ja urheilun yhdistäminen. Leiripäivinä opiskelu hoidetaan ohjatusti. Koulutehtäville on varattu useampi tunti jokaisena leiripäivänä. Myös kokeiden ja TET-jaksojen suorittaminen leirien aikana on mahdollista.

Hakulomakkeen tulevalle yläkoululeirityskaudelle löydät tästä: Purjehduksen yläkoululeiritys hakulomake. Haku päättyy 30.9.
Lisätietoa leirityksestä löytyy puolestaan tästä uutisesta.

Lisäksi järjestämme Teams -infotilaisuuden purjehduksen yläkoululeiritykseen liittyen tiistaina 30.8. klo 16.30-17.00. Tietoa yläkoululeirityksestä sekä infotilaisuudesta valmentajille, yläkouluikäisille urheilijoille sekä heidän vanhemmilleen. Mukaan infotiaisuuteen pääsee liittymään alla olevasta linkistä.
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä