Junioripurjehduskoulu

Kasvatamme uusia purjehtijoita. BSF järjestää lapsille ja nuorille vuosittain suositun juniorileirin, jossa opetetaan purjehdusta ja tarjotaan purjehduselämyksiä. Junioritoimintaan kuuluvat kaikille avoimet purjehdusharjoitukset ja koulutukset.

Junioreille harrastusta ja leirejä

Junioripurjehdus tarjoaa purjehdusopetusta ja turvallista vesillä oloa lapsille ja nuorille, erityisesti vasta-alkajille ja kokeneemmillekin. Harjoittelemme kesäkuukausina viikoittain säiden salliessa. Pääpaino junioreilla on Optimistijolla-luokassa. ”optari”, on juniorikevytvene, jollaa voi purjehtia noin 7-8 -vuotiaasta aina 15-vuotiaaksi saakka tai kunnes purjehtija alkaa saavuttaa noin 60 kilon painon.
Harrastuksen aloittaessasi et tarvitse omaa jollaa, vaan seuralla on Optareita joilla harjoittelu tapahtuu. Voit luonnollisesti  käyttää myös omaa jollaasi harjoituksissa.
Lisäksi joukossa on muun muassa kolme 606:sta, joka on kahden tai kolmen hengen purjehdittava kölivene. Veneet ovat helposti hallittavia, jollamaisesti käyttäytyviä ja nautinnollisia purjehtia. Kölipainon ansiosta vene on erittäin vakaa ja turvallinen.
Lisäksi on Laser-jolla jota nuorilla on mahdollista päästä purjehtimaan. Seuralla on myös Laser, jota jäsenet voivat lainata. Järjestämme myös purjehduskilpailuja. Harjoituksiin on tervetullut, vaikkei olisi aikomustakaan osallistua kilpailuihin.

Harjoitukset Kallossa tiistaisin
Joka tiistai kesäkuusta syyskuun loppuun saakka harjoitellaan purjehdusta Kallossa klo 17.30 alkaen. Harjoitusten kesto kelistä riippuen n. 2 tuntia. Jaostolla on whatsapp-ryhmä, jossa sovitaan harjoituksista. Ryhmään voi ilmoittautua mukaan laittamalla viestiä Jyrkille. Lisätiedot, ota yhteyttä Junioripäällikkö Jyrki Laine, 040 540 2001, jyrki.laine@yyterinsinappi.fi

Junioripurjehdusleiri
Lapsille ja nuorille järjestetään vuosittain suosittu juniorileiri, jossa opetetaan purjehdusta ja tarjotaan purjehduselämyksiä. Junioritoimintaan kuuluvat kaikille avoimet purjehdusharjoitukset ja koulutukset. Mukaan junnutoimintaan lukeutuvat BSF Racing Teamin toimintamallin kehittäminen, kevytvenepurjehduksen kilpailutoiminnan edistäminen ja muut merenkulkuun liittyvät aktiviteetit.

BSF:n perinteinen junioripurjehdusleiri Katavamaan saaressa 3.8. – 6.8.2023.
Lue leirikirje tästä. Leirille ilmoittautuminen 16.5.2023 mennessä. Ilmoittautumislinkki on nyt avattu.
Ilmoittaudu leirille tästä linkistä.

Lisätietoja leiristä:
Leiripäällikkö Tiia Niemi, puh. 044 701 2332, tiia.vuorinen@gmail.com
Junioripäällikkö Jyrki Laine, puh. 040 540 2001, jyrki.laine@yyterinsinappi.fi

Leiri alkaa torstaina 3.8.2021 KLO 11:00 – 12:00 kokoontumisella, jolloin startataan Kravinsuusta (Lankoorintie 133, Luvia) kohti Katavamaata. Sunnuntaina 6.8. 2021 noin KLO 14 haetaan halukkaat vanhemmat leirille katsomaan toimintaamme ja purkamaan leiriä. Paluu Kravinsuuhun leirin purkamisen jälkeen n klo 17.