Junioripurjehduskoulu

 

Kasvatamme uusia purjehtijoita. BSF järjestää lapsille ja nuorille vuosittain suositun juniorileirin, jossa opetetaan purjehdusta ja tarjotaan purjehduselämyksiä. Junioritoimintaan kuuluvat kaikille avoimet purjehdusharjoitukset ja koulutukset.

Junioreille harrastusta ja leirejä

Junioripurjehdus tarjoaa purjehdusopetusta ja turvallista vesillä oloa lapsille ja nuorille, erityisesti vasta-alkajille ja kokeneemmillekin. Harjoittelemme kesäkuukausina viikoittain säiden salliessa. Pääpaino junioreilla on Optimistijolla-luokassa. ”optari”, on juniorikevytvene, jollaa voi purjehtia noin 7-8 -vuotiaasta aina 15-vuotiaaksi saakka tai kunnes purjehtija alkaa saavuttaa noin 60 kilon painon.
Harrastuksen aloittaessasi et tarvitse omaa jollaa, vaan seuralla on Optareita joilla harjoittelu tapahtuu. Voit luonnollisesti  käyttää myös omaa jollaasi harjoituksissa.
Lisäksi joukossa on muun muassa neljä 606:sta, joka on kahden tai kolmen hengen purjehdittava kölivene. Veneet ovat helposti hallittavia, jollamaisesti käyttäytyviä ja nautinnollisia purjehtia. Kölipainon ansiosta vene on erittäin vakaa ja turvallinen.
Lisäksi on Finn- ja OK-jollat joita nuorilla on mahdollista päästä purjehtimaan. Seuralla on myös Laser, jota jäsenet voivat lainata. Järjestämme myös purjehduskilpailuja. Harjoituksiin on tervetullut, vaikkei olisi aikomustakaan osallistua kilpailuihin.

Harjoitukset Kallossa tiistaisin
Joka tiistai kesäkuusta syyskuun loppuun saakka harjoitellaan purjehdusta Kallossa klo 17.30 alkaen. Harjoitusten kesto kelistä riippuen n. 2 tuntia. Jaostolla on whatsapp-ryhmä, jossa sovitaan harjoituksista. Ryhmään voi ilmoittautua mukaan laittamalla viestiä Jyrkille. Lisätiedot, ota yhteyttä Junioripäällikkö Jyrki Laine, 040 540 2001, jyrki.laine@yyterinsinappi.fi

Junioripurjehdusleiri
Lapsille ja nuorille järjestetään vuosittain suosittu juniorileiri, jossa opetetaan purjehdusta ja tarjotaan purjehduselämyksiä. Junioritoimintaan kuuluvat kaikille avoimet purjehdusharjoitukset ja koulutukset. Mukaan junnutoimintaan lukeutuvat BSF Racing Teamin toimintamallin kehittäminen, kevytvenepurjehduksen kilpailutoiminnan edistäminen ja muut merenkulkuun liittyvät aktiviteetit.

BSFn perinteinen junioripurjehdusleiri Katavamaalla 28.6.-1.7.2022.
Lue leirikirje tästä. Leirille ilmoittautuminen 16.5. mennessä. Ilmoittautumislinkki on nyt avattu,
ilmoittaudu tästä linkistä.
Lisätiedot:
leiripäällikkö Juha Mäkinen, p. 050 528 7509, juha.makinen@dnainternet.net.
junioripäällikkö Jyrki Laine, p. 040 540 2001, jyrki.laine@yyterinsinappi.fi

Purjehduksen yläkoululeiritys jatkuu jälleen syksyllä 2021!

Purjehduksen yläkoululeiritys on Kisakallion Urheiluopiston, Urheiluakatemioiden sekä SPV:n yhdessä toteuttama kokonaisuus. Leirityksen ”Kasva urheilijaksi” -sisällöt ovat rakennettu tukemaan nuoren urheilijan kokonaisvaltaista kehitystä.

Lukuvuonna 2021-2022 purjehduksen yläkoululeiritys toteutetaan 2+1 leirin kokonaisuutena. Ohjelmassa on kaksi neljän vuorokauden yläkoululeiriä sekä yksi kahden vuorokauden lajileiri.

Leiriviikot lukuvuonna 2021-2022

  1. leiri 19.-23.11.2021
  2. leiri 21.-25.1.2022
  3. leiri 11.-12.5.2022 (lajileiri)

Haku 2021-2022 yläkoululeiritykseen on nyt auki!

Mukaan yläkoululeiritykseen voivat hakea 7.-9.-luokan opiskelijat (06-08-syntyneet), jotka ovat mukana tavoitteellisessa kilpaurheilussa. Urheilijan ja perheen odotetaan olevan valmis sitoutumaan koko lukuvuoden kestävään projektiin, eli jokaiseen leiriin.

Hakulomakkeen purjehduksen yläkoululeiritykseen löydät tästä linkistä.

Lisätietoa yläkoululeirityksestä:
Purjehduksen esite
SPV uutinen
Kisakallion Urheiluopisto

Muuta ajankohtaista
Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n juniorikirjeet seuroille
Kiinnostaisiko ohjata nuoria purjehtijoita? Tutustu koulutuksiin
Lue  lisätietoa SPV:n Lasten purjehduskoulusta