Purjehduskoulu

BSF tekee onnellisia purjehtijoita. Opetamme juniori- ja aikuisseilaajille purjehtimistaidot perustasolta kippariksi asti.

Koulutusta kaikenikäisille purjehtijoille

Opetamme purjehtimaan. Järjestämme

  • Purjehtijakurssi: Aloittelijoille
  • Perämieskurssi: Purjehduksen perusteet jo hallitseville
  • Päällikkökurssi: Heille, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan purjeveneen päällikkönä toimimiseen saaristossa ja rannikolla, myös pimeällä huonoissa näkyvyysolosuhteissa.
Purjehtijakurssi 2024

Seuraava purjehtijakurssi: alkaa ti 7.5.2024 klo 18 Kallossa BSF:n pavilijongilla. Teoriatunnit pidetään kolmena perättäisenä tiistai-iltana ja purjehdusharjoitteluun päästään toukokuun puolivälissä. Kurssin kesto n. 30 tuntia.
Kenelle: Aloittelijoille, harrastajille, purjehtiville. Kurssin tavoitteena on johdattaa purjehduksen pariin ja antaa köliveneen miehistössä (gasti) tarvittavat teoreettiset ja käytännön tiedot ja taidot. Kurssin jälkeen on taito toimia veneessä mm. ohjaajana, purjeiden säätäjänä, navigaattorina; osallistua aktiivisesti kaikkeen siihen mitä vesillä purjehduksen aikana tapahtuu. Lähtötasona uimataito, hyvä terveys ja 15 vuoden ikä riittää.
Ilmoittautuminen: sähköpostitse heikki.wiksten@gmail.com Ilmoittautumisviestin tulisi sisältää seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, puhelinnumero, postiosoite, aikaisempi purjehduskokemus (skaalalla 1=ei yhtään, 5=paljon) sekä mahdolliset toiveesi kurssin suhteen.
Hinta: 260€, seuran jäsenille 190€. Kurssi sisältää opetuksen, materiaalit ja purjehdusharjoitukset köliveneellä.

Perämieskurssi 2024

Seuraava perämieskurssi: ilmoitetaan pian
Kenelle: Purjehtiville

Koulutuksia vetävät

Purjehduksen opettajat: Heikki Wiksten

Kipparitutkintojen vastaanotto sopimuksen mukaan: Jorma Myllymäki, avomeripäällikkö

Purjehduskoulu on Suomen Purjehtijaliiton auktorisoima ja Purjehduksenopettajat ry:n (PORY) alainen itsenäinen toimija.