Keskikesä alkaa olla takanapäin. Itselläni on sellainen tunne, että aika hyvin on tuullut ja että sää on suosinut sekä lähialueen purjehtijat ja kauempana purjehtineet. Kysehän loppujen lopuksi on vain pukeutumisesta kiinni.

Ensi kuun puolessa välin on tulossa toistaiseksi seuramme suurin haaste kilpailujärjestäjänä. Olemme ottaneet toteutettavaksi H-veneluokan MM-kilpailut 12.-17.08.2024. Osallistujia on lähemmäksi 40 mikä on erinomainen luku veneitä lähtölinjalla. Tapahtuman toteutus on vaatinut paljon valmistelevaa työtä ja tulee olemaan todella vaativa viikko! Kiitoksia jo tässä vaiheessa kaikille, jotka tavalla tai toisella olette osallistuneet ja tulette osallistumaan järjestelyihin. Hienosti on myös laituripaikkalaiset lähteneet mukaan talkoisiin siirtämällä veneensä pois laitureista tapahtuman ajaksi. Maissa on myös siirrettävä veneet pois molemmin puolin alueen läpi menevältä ajotieltä niin että saadaan maatoimintoja varten tarvittava tila vapautettua.

Kun kilpailu itse alkaa toivomme, että seuramme jäsenet myös käyttävät tilanteen hyväksi ja käyvät aistimassa tapahtuman ilmapiiriä sekä mahdollisuuksien mukaan myös tulevat vesille katsomaan, kun H-veneluokan terävimmät osaajat ottavat mittaa toisistaan!

Olympialaiset ovat alkaneet. Suomen joukkueesta löytyy useampi venekunta, jolla on täysi mahdollisuus haastaa muiden maiden parhaimmiston! Toivotan menestystä koko joukkueelle ja samalla odotan, että saamme myös nähdä suomalaisia mitalitaisteluissa!

Ben Karlemo
Kommodori

https://www.facebook.com/BSFPori/