Seuralla on ollut aktiivinen kesäkuu! Veneiden katsastukset on suunnitelman mukaisesti hoidettu ja melkein kaikki veneet ovat vesillä. Katavamaalla on järjestetty kaksi talkoopäivää ja toisella päivällä osallistuivat myös juniorileirille tulevia järjestäjiä. Juniorileiri järjestettiin juhannusta edeltävänä viikolla torstai-sunnuntai pienemmällä ryhmällä kuin normaalisiti, määrän ollessa noin 15. Tämä mahdollisti toisaalta sen, että kaikki pääsivät viettämään enemmän aikaa vesillä. Perinteisesti vietettiin myös seuralaisten kesken juhannusta Katavamaalla. Purjehduskoulu saatiin myös maaliin. Viikkoharjoitukset sekä tiistaisin että keskiviikkoisin ovat tuoneet aktiiviset jäsenet yhteen vesille.

BSF oli myös näkyvissä SuomiAreenalla perjantaina 28.06.2024 Cafe Svenskfinlandin osastolla ja poijumme Yyteri Sandstorm tapahtumassa 29.-30.06.2024 tilaisuudessa.

Tulevia H-veneiden MM kilpailuja varten Porin kaupunki on poistattanut neljä vaarallista kiveä satamasta, suuri kiitos heille tästä turvallisuutta parantavasta työstä. Tämä parantaa myös satamamme olosuhteita normaalitoiminnan suhteen. Kaupunki avustaa myös järjestelyjä merkittävällä tuella. Tuleville toimitsijoille järjestettiin kilpailuun liittyvä info Paviljongilla 12.06.2024 ja paikalla oli noin 50 jäsentä. Ilmoittautuneita on 37 venettä 7:stä maasta mikä on erittäin hyvä määrä tulevaa tapahtumaa ajatellen!

On hyvä muistaa hyvät tavat, kun ollaan maissa sekä vesillä varsinkin silloin kun kantaa seuramme lippua tai käyttää seuran kalustoa. Tulemme omalla käytöksellä toimia esimerkkinä muille varsinkin vesillä ja näin olla mukana rakentamassa turvallista veneilykulttuuria.

Ben Karlemo
Kommodori

https://www.facebook.com/BSFPori/