Vuosi on lähtenyt aktiivisesti liikkeelle. Veneen rakennuksesta kiinnostuneet tekivät yhteisen matkan lauantaina 27.01.2024 Maalahteen Botnia Marin Oy:n tehtaille. Tällä hetkellä merten varsinainen maasturi Targat rakennetaan siellä mutta on siellä aikaisemmin myös H-veneitä valmistettu yhteensä 1005 kpl. Johan Carpelan toimi meidän isäntänämme ja saimme hyvän annoksen tietoa ja samalla aistia varsinaisen yrittäjän omistautumisen veneenrakennus visiolleen.

Keskiviikkona 31.01.2024 järjestettiin Mikaelsgårdenissa toimitsijakoulutusta tulevaa kesän H-vene MM kilpailuja varten. Kilpailun aikana tapahtuvat keskeiset asiat käytiin läpi ja samalla myös mitä kaikkea tuleva tapahtuma tulee vaatimaan. H-veneiden MM kilpailujen kilpailukutsu tullaan julkaisemaan maanantaina 12.02.2024.

Venemessut alkavat huomenna 10.02.2024. Vaikkei paikalle pääsisikään niin monta tapahtumaa pystyy myös etänä seuraamaan, tämä on hyvä hetki suunnitella tulevaa kautta ja samalla ehkä myös jotain tarpeellisia hankintoja.

Maaliskuussa on tulossa jaostojen tapaaminen 13.03.2024.

BSF yhteistyössä Porin Navigaatioseuran kanssa on järjestämässä VHF-koulutus tilaisuus ja myös tentin huhtikuussa. Upeaa nähdä, että kun yritettiin saada kurssin pitäjää Poriin, osoittautui se niin vaikeaksi, että kaksi meidän jäsentämme päättivät pätevöityä kouluttajiksi, niin he kouluttautuivat tehtävään, hienoa työtä Tiia Niemi ja Kari Nyqvist.

Jäsenmaksut tullaan lähettämään jäsenistölle helmikuussa, joten nyt on hyvä hetki myös päivittää mahdolliset osoite- ja sähköpostimuutokset ja se tapahtuu lähettämällä sähköpostin sihteeri ja lehmustola (Tarja Reipas).

Ben Karlemo
Kommodori

https://www.facebook.com/BSFPori/

Kuvassa voi olla 2 henkilöä, kilpasoutajat, purjevene, purje ja teksti

Näytä kävijätiedot ja mainokset

Mainosta julkaisua

Tykkää

Kommentti

Jaa