Purjehduksen yläkoululeiritys käynnistyy jälleen marraskuussa ja haku on nyt auki! Mukaan voivat hakea yläkoululaiset 7.-9.-luokan opiskelijat, jotka ovat mukana tavoitteellisessa kilpaurheilussa.

Yläkoululeiritys toteutetaan yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston, urheiluakatemioiden sekä SPV:n kanssa. Leiritys koostuu kahdesta viiden vuorokauden leiristä sekä yhdestä kahden vuorokauden lajileiristä. Leirit järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla.

Tulevan lukuvuoden leirit järjestetään:

pe-ti 18.-22.11.2022

pe-ti 10.-14.3.2023

ke-to 19-20.4.2023

Leirityksen ”Kasva urheilijaksi” -sisällöt ovat rakennettu tukemaan nuoren urheilijan kokonaisvaltaista kehitystä. Viiden vuorokauden leirit sisältävät lajitaito-osuuksia, motoristen perustaitojen, fyysisten ominaisuuksien sekä elämäntaitojen (arjenhallinta, psyykkinen valmennus, ravinto ja lepo) kokonaisuuksia. Lajileirin painopiste on lajitaitojen puolella. Olennaisena osana yläkoululeiritystä on myös koulunkäynnin ja urheilun yhdistäminen. Leiripäivinä opiskelu hoidetaan ohjatusti. Koulutehtäville on varattu useampi tunti jokaisena leiripäivänä. Myös kokeiden ja TET-jaksojen suorittaminen leirien aikana on mahdollista.

Hakulomakkeen tulevalle yläkoululeirityskaudelle löydät tästä: Purjehduksen yläkoululeiritys hakulomake. Haku päättyy 30.9.

Lisätietoa leirityksestä löytyy puolestaan tästä uutisesta.

Lisäksi järjestämme Teams -infotilaisuuden purjehduksen yläkoululeiritykseen liittyen tiistaina 30.8. klo 16.30-17.00. Tietoa yläkoululeirityksestä sekä infotilaisuudesta valmentajille, yläkouluikäisille urheilijoille sekä heidän vanhemmilleen. Mukaan infotiaisuuteen pääsee liittymään alla olevasta linkistä.
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä