Veneet ovat laskettu vesille, katsastukset alkaneet ja talven aikana tehdyt retkisuunnitelmat alkavat vähitellen toteutua. Kesä on vihdoinkin täällä todella pitkän ja kylmän kevään jälkeen. Purjehduskoulu on jo päässyt vesille, juniorit ja kevytveneilijät aloittaneet harjoituksensa ja keskiviikkopurjehtijoitakin on näkynyt Trekantin ulkopuolella. Tästähän on kyse, yhdessä ja vesillä nauttimassa purjehdusharrastuksesta.

Tulevia tapahtumia ovat:

· Moottorivenejaoston järjestämä retki Katavamaalle Kallosta 01.06.2022., hyvin mahtuu vielä mukaan ilmoittautumiset sihteeri viimeistään 30.05.2022.

· H-Vene ranking viikonloppu ennen juhannusta.

· Juniorileiri juhannuksen jälkeen Katavamaalla.

Vuosikirja on saatu painosta ja tullaan toimittamaan yksi taloutta kohti jäsenistölle. Kirja on myös noudettavissa Hammastohtorien vastaanotolta. Mikäli haluatte useamman kirjan, on niitä saatavissa Luotsinvanhemman tuvasta Kallossa.

Toukokuussa oli myös juhlimisen aihetta, kun kevytvenejaoston puheenjohtaja Kari Nyqvist valittiin vuoden seuratyöntekijäksi Satakunnan Urheilugaalan yhteydessä! Onneksi olkoon Kari vielä kerran!

Viime viikonloppuna sain oman veneeni vesille, aina on olemassa pieni huoli siitä, että miten asiat sujuvat mutta hyvinhän se onneksi meni! Elikkä vesillä nähdään!

Ben Karlemo
Kommodori