Tänään voin hyvin todeta, että meillä on talvinen sää ulkona niin kuin kuuluukin olla. Pakkasta on ja lunta yli 20 cm. Tuskin olosuhteet voivat olla paremmat sille, että aloitetaan tulevan kauden suunnittelu ja samalla pystyy, osallistuu erilaisiin koulutustilaisuuksiin omien taitojen parantamiseksi. Koulutustarjonta on ehdottomasti asia, joka on parantunut nyt pandemian aikana. Koronan suhteen tilanne ei ole vielä normalisoitunut vaikkakin kokonaistilanne tuntuu lupaavammalta kuin pitkään aikaan. Venemessut on siirretty vuodella eteenpäin, mutta verkossa löytyy kyllä veneisiin liittyvää aineistoa yllin kyllin.

Purjehduskouluun on tullut ilmoittautumisia ja muutkin jaostot heräilevät ja tekevät valmistelevaa työtä tuleva kesä mielessä. Enemmän myöhemmin keväällä jaostojen kuulumisia. Tulevan kauden aikataulua on jouduttu tarkentamaan. Päivitetty toimintaohjelma vuodelle 2022 julkaisemme helmikuun aikana. Erilaisia yhteydenottoja on vuoden vaihteen tienoilla ollut ja yhteistä niille on ollut BSF, Kallo ja elävä aktiivinen seura, joka houkuttelee purjehduksesta kiinnostuneita Poriin. On ilo saada olla mukana rakentamassa tulevaisuutta tällaisessa tiimissä!

Ben Karlemo
Kommodori