H-veneluokan MM kisojen yhteydessä Tanskassa viime viikolla teki luokan katto-organisaatio päätöksen, että vuoden 2024 MM kilpailut myönnetään BSF:lle Poriin järjestettäväksi yhdessä suomen H-veneluokkaliiton kanssa.

Seurana olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme saaneet tällaisen kunniatehtävän tehtäväksemme ja tulemme tekemään kaikkemme sen eteen, että purjehtijat saavat erinomaisia kokemuksia Porista ja sen vesialueista. Tunnistamme että tehtävä on vaativa ja tulee vaatimaan paljon työtä mutta toisaalta koemme, että tämä on myös tunnustus aikaisemmin toteutetuista kilpailutapahtumista.

Alustava aikataulu kilpailulle on viikko 32, eli 05.-10.08.2024. H-veneen on suunnitellut suomalainen Hans Groop 1967 ja veneitä on valmistettu maailmanlaajuisesti yli 5000 kappaletta, tämä lisää tulevan tapahtuman merkittävyyttä.

Ben Karlemo
Kommodori

http://www.h-vene.fi/