Kesä on taittunut elokuuksi ja kesäloma purjehdukset suurella osalla alkavat olla ohi. Koulujen alku on muutaman päivän päässä mutta vielä on kesää jäljellä!

Heinäkuu on ollut erittäin aktiivinen ja Kallossa purjehdukset sekä junioreilla tiistaisin ja köliveneillä keskiviikkoisin ovat jatkuneet koko heinäkuun ajan hyvällä osanotolla. Kesätapaaminen Katanpäässä keräsi hyvän määrän seuramme veneilijöitä, jotka erinomaisessa säässä viettivät kesäiltaa yhdessä. Seuramme kolmas 606 vene ”Trean” kastettiin heinäkuun lopussa ja heinä- elokuun taitteessa järjestettiin Viklaluokan SM kisat. Kilpailut keräsi 20 venekuntaa Kalloon ja voittoon purjehtivat seuramme Ville Aalto-Setälä Satu Salminen gastina, onnittelut heille erinomaisesta suorituksesta ja kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille! Ilahduttavaa oli nähdä, että meidän nuoret purjehtijamme olivat hyvin edustettuja sekä purjehtijoiden joukossa että järjestelypuolella. Majakkaa on pidetty auki viikonloppuisin ja myös Paviljongin vuokratilaisuudet ovat piristyneet.

Elokuu alkaa meillä perinteisellä juniorileirillä Katavamaalla ja sitten seuraa Kallossa Kallon Majakan laattataulun julkaiseminen, konsertti Paviljongilla juniorityön hyväksi, Itämeripäivä, toimitsijailta ja Venetsialaiset Katavamaalla. Samalla pyörii toki meidän normaali viikkotoiminta purjehdusharjoituksineen.

Olymppiapurjehduksia seuratessa voin todeta, että purjehduskilpailujen selostaminen ja visualisointi on ottanut aimo askeleen eteenpäin ja toive on, että tämä tapa nyt myös siirtyy uuteen normaaliin ja saamme myös muutoin kuin olympialaisten aikaan nauttia purjehduskilpailujen esilläolosta.

Kiitoksia kaikille aktiivisille jäsenille, jotka olette mukana järjestämässä ja osallistumassa seuramme toimintaan! Hyvää ja aktiivista loppukesää kaikille!

Ben Karlemo
Kommodori