Ilolla voin todeta, että kesäkuu on ollut hieno kuukausi BSF:lle. Vaikka välillä on ollut sumua ja tyyntä niin siitä huolimatta elämä seuramme kohteissa sekä Kallossa, että Katavamaalla toimintaa riittää. Viikkoharjoitukset sekä tiistaisin ja keskiviikkoisin tuovat jäsenet yhteen Kalloon ja ilahduttavaa on ollut nähdä, että myös monta uutta kasvoa, jotka haluavat kokeilla purjehdusta mukana. Jäsenhankinta on tärkeä osa meidän toimintaamme, ja tämä mahdollisuus rannassa nähdä seuramme yhteisöllistä tekemistä on hyvä tapa markkinoida toimintaamme. Katavamaalla perinteinen juhannuksen vietto oli hieno alkukesän kohokohta monelle seuramme jäsenelle.

Viklojen SM kilpailut heinä elokuun taitteessa lähestyy, toimitsijoita tarvitaan sekä vesille että maihin. Olkaa yhteydessä sihteerimme Mariin, kun haluatte osallistua järjestelyihin. B-laiturissa on vielä yksi paikka vapaa ja A-laiturissa samoin.

Rengasreitti pyöräilijöille Kallosta Reposaareen ottaa tänään uuden askeleen, kun VV-Outdoors Oy aloittaa taksiveneliikenteen Kallon ja Reposaaren välissä. Kallon päässä purkaminen ja lastaaminen tapahtuu nyt jollalaiturin luona. Yhteiselon onnistuminen vaatii, että molemmin puolin otetaan toiset huomioon. Toiminta alkaa tänään 01.07. ja loppuu 15.08.2021 ja liikennettä on pääsääntöisesti torstaista lauantaihin klo 11 – 18. Kaupungille on painotettu, että järjestely on väliaikainen ja tulevaisuuden toiveemme kohdistuu siihen, että kaupunki rakentaa maalaiturin, joka myös palvelee tällaista toimintaa.

BSF:n vuosikirja on nyt valmistunut ja lähetetty jäsenistölle. Kirja sisältää paljon ajankohtaista tietoa ja myös jäsenistön kirjoituksia tapahtumista ja kokemuksista, hyviä lukuhetkiä k

aikille.

Ben Karlemo
Kommodori