Purjehduskausi on alkanut ja viikkoharjoitukset sen mukana erinomaisessa säässä. Juniorit ovat pari kertaa olleet järjestäytyneesti vesillä ja paikallinen lehdistö on sen myös huomioinut. Kiitoksia junioriohjaajille hyvän julkikuvan esittämisestä. Kirjoitukset avasivat lehtien lukijoille hienolla tavalla juniori toimintamme.

Kesäkuun ensimmäiset keskiviikkoharjoitukset lähdöllä klo 1800 toi itselleni nuoruusmuistoja mieleen, kun pääsin viikko sitten osallistumaan 606 veneellä. Oli hienoa saada lennättää spinnua Kaijakarin ja Morriksen välissä 😊 hyvässä seurassa. Kaikki mukaan vesille säiden salliessa.

Lipunnosto tapahtui 29.05.2021 klo 1300 Kallon Paviljongilla yhden tykinlaukauksen säestämänä. Osallistujia oli rajoitusten mukaan paikalla. Ennen ruokailua käytiin vihkimässä uusi laituri käyttöön ja kiitos osoitettiin satamakapteeneille Pekka-Sakari Simulalle ja Esa Sjöholmille käytännön asioiden erinomaisesta hoitamisesta. Satamassa jatkuu vielä kehitystyöt sekä kaupungin kanssa keskustelut satama-alueen kunnostamisesta.

BSF:n vuoden juhlaviinit (https://bsf.fi/2021/05/31/bsf-165-vuotta-juhlaviinit-saatavilla-carsinilta/) ovat tilattavissa koko kesän. Rajallinen määrä pulloja on saatavilla seuramme etikettilogolla varustettuna. Hyödyntäkää tilaisuutta niin kuin tuotteita on saatavilla.

Katavamaa on viritetty kuntoon kesän vierailijoita varten. Tämä on paikka, jossa ehdottomasti jokaisen BSF:läisen tulee käydä, mikäli mahdollista paikan päällä. Meitä kaikkia varten paikan isännät pitävät alueesta huolta. Kohde sopii päiväretki kohteeksi ja myös yöpyminen onnistuu erinomaisesti ainakin omassa veneessä.

Jos veneesi ei vielä ole katsastettu olethan yhteydessä katsastajiin, niin saadaan tämä asia hoidettua ja seuran lippu käyttöön veneessä. Muistutuksena että seuramme 606 veneet ovat kaikkien käytettävissä. Halukkaiden tulee olla yhteydessä Kari Nyqvistiin veneiden lainaamisen liittyviin kysymyksiin.

Hyvää alkanutta kesää kaikille ja erinomaisia veneilyilmoja!

Ben Karlemo
Kommodori