Kevytvenejaosto järjesti torstaina 11.2. vauhti-illan verkossa. Vauhdista saatiin kattavasti lisätietoa vierailevalta luennoitsijalta Sampo Valjukselta Oulusta.
Vauhtiin päästiin hyvän teoriakattauksen kautta ja illan voi kiteyttää toteamukseen ”vauhti korjaa virheet”. Keskustelua syntyi mukavasti illan aikana ja BSF kiittää luennoitsijaa sekä kaikkia osallistujia aktiivisesta keskustelusta.

Luentoaineiston saat tästä: https://bsf.fi/wp-content/uploads/2021/02/BSF-vauhti-ilta-20210211_materiaali_Sampo.pdf

Luentosarja jatkuu 11.3. Kisa-iltojen merkeissä ja koska aihealue on laaja, on ilta jaettu kahdelle peräkkäiselle torstaille. Kisa-illan ensimmäinen osa pidetään torstaina 11.3. klo 19.30 ja toinen osa 18.3. klo 19.30.
Illat on suunnattu erityisesti purjehtijoille, jotka aikovat osallistua ensimmäiseen ratapurjehdusregattaan tai seuran keskiviikkokisaan. Iltojen teemat sopivat hyvin myös sellaisille junioripurjehtijoiden vanhemmille, joilla ei ole omakohtaista kokemusta kilpapurjehduksesta. Iltojen aikana läpikäytävä materiaali on laadittu kevytveneregattaa silmällä pitäen, mutta kölivenekisaankin haikailevalle Kisa-illoista saa hyviä vinkkejä ja varmuutta.
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Illat alustaa Kari Nyqvist.
Linkki iltaan julkaistaan lähempänä ajankohtana seuran nettisivuilla ja fb-sivuilla.

Tervetuloa jälleen sankoin joukoin.

Lisätietoa
kevytvenejaoston puheenjohtaja
Kari Nyqvistiltä
P. 040 668 8350