BSF:n syyskokous pidettiin tänään Kallon Paviljongilla. 24 jäsentä oli paikalla lämpimänä marraskuisena lauantai päivänä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä ylimääräisenä asiana satamahankkeeseen liittyvä valtuutus, joka koski lainanotto- sekä vakuudenanto-valtuuksien myöntäminen hallitukselle ja valtuuden myöntäminen laiturin hankintaan. Kokous hyväksyi hallituksen ehdotuksen.

Eroamisvuorossa olleet hallituksen jäsenet valittiin seuraavalle kaudelle ja Jussi Sävelä valittiin seuraavalle kaudelle myös varakommodoriksi. Toimintasuunnitelma ja talousarvio käsiteltiin ja samalla avattiin tulevaa vuotta, kun me, suomen vanhin urheilu- ja purjehdusseura vietämme 165 vuotispäivää. Vuosi tulee olemaan täynnä tapahtumia johon toivomme runsaasti osallistujia.

Ben Karlemo

Kommodori