Olemme edelleen jatkuvan poikkeustilanteen johdosta päivittäneet eilen (31.3.) suosituksia ja ohjeistuksiamme koronavirukseen liittyen. Voit tutustua niihin osoitteessa spv.fi/suositukset-korona-ajalle/.

Päivitykset koskevat erityisesti kilpailu-, seura- ja katsastustoiminnan ohjeistuksia ja suosituksia.

Kilpailutoiminnan osalta suosittelemme seuroja ja luokkaliittoja siirtämään kaikki kilpailutapahtumat toukokuun lopun jälkeiseen aikaan.

Seuratoiminnan osalta olemme koonneet suosituksia meille tulleiden kyselyjen perusteella, muun muassa seurojen tilojen ja tukikohtien käyttöön sekä vesillelaskuihin liittyen. Suositukset ovat yleisiä, ja niiden tarkoitus on toimia pohjana ja apuna seurojen omille ohjeistuksille. Keräämme myös sivuille malleja seurojen käytännöistä ja ohjeistuksista kaikkien meidän käyttöömme. Jos haluatte jakaa oman seuranne käytäntöjä, voitte laittaa meille niistä tietoa sähköpostiosoitteeseen koronatilanne@spv.fi.

Katsastustoiminnan osalta ohjeistuksia on päivitetty uudella etänä toimitettavan katsastuksen ohjeistuksilla. Tarkempaa infoa on jaettu asiasta suoraan katsastuspäälliköille ja katsastajille.

Tilanne on monilla tavoin poikkeuksellinen ja luonnollisesti rajoittaa ja hankaloittaa varmasti teidän kaikkien toimintaa. On ollut hienoa seurata, miten hyvin olette monella taholla pystyneet muokkaamaan toimintaa vastuullisella tavalla muuttuneessa tilanteessa. Näin toimien pidämme huolta tärkeimmästä, eli jäsenistömme terveydestä.

Jotta pystymme auttamaan teitä tehokkaasti esiin tulevissa kysymyksissänne, voitte lähettää matalalla kynnyksellä kysymyksiä edellä mainittuun osoitteeseen koronatilanne@spv.fi.

Olemme päivittäneet myös DigiNauticia, josta löytyy runsaasti uutta sisältöä, jota seurat voivat hyödyntää.

Voimia kaikille poikkeusaikoina – pysytään terveinä ja pidetään itsestämme ja jäsenistöstämme huolta!